Mijn favorieten

Verkoop


Een huis goed verkopen is een kunst. Naast het bepalen van de juiste vraagprijs, spelen juridische, sociale, bouwkundige, milieutechnische aspecten en de juiste 'marketing' van uw huis een hele belangrijke rol. Om al deze factoren juist in te schatten is een gedegen kennis van de markt onontbeerlijk. Over al deze kennis beschikt Vos Makelaars. Vanaf het moment dat u ons de opdracht tot verkoop verleent tot het moment van de feitelijke eigendomsoverdracht bij de notaris en dikwijls ook nog daarna nemen wij u alle zorgen uit handen!

Wij melden uw huis aan bij collega-makelaars en brengen uw woning onder de aandacht door deze op de zeer veel bekeken site www.funda.nl te plaatsen, verder wordt uw woning gepresenteerd op onze eigen site www.vosmakelaardij.nl, in onze fraaie etalage, in de etalage van winkelcentrum 't Loo en in sportcentrum De Dors. Wij maken een pakkende aanbiedingstekst, prachtige foto's en een fraaie en uitgebreide kleuren brochure zodat uw woning optimaal onder aandacht komt. Bezichtigingen worden, doordat ons kantoor beschikt over 2 beëdigde N.V.M. makelaars uitsluitend uitgevoerd door professionals die alle ins en outs van uw woning kennen. Vloeit er uit een bezichtiging concrete interesse voort dan voeren wij voor u de onderhandelingen met potentiële kopers waarbij wij alleen genoegen nemen met optimale condities voor onze opdrachtgever. Verder zorgen wij er uiteraard voor dat de gemaakte afspraken in een koopakte vastgelegd worden en hebben contacten met de notaris.

Iedere transactie is uniek. Om hier juist mee om te gaan, is een grote dosis ervaring onontbeerlijk. De belangen wegen immers zwaar. Vos Makelaars zet alle deskundigheid en enthousiasme in om elke verkoop tot een succes te maken!

VOS MAKELAARS - VERKOOPPLAN IN 7 HELDERE STAPPEN

1. Kennismaking
Uw kennismaking met Vos Makelaars start middels een vrijblijvend, informatief gesprek, bij voorkeur bij u thuis en uiteraard op een tijdstip dat ú schikt. Wij nemen graag de tijd om persoonlijk met u kennis te maken en alle ins & outs van uw woning te vernemen.

2. Waardebepaling
Door onze ruime ervaring en kennis van de lokale woningmarkt kunnen wij een realistische opbrengstverwachting aangeven en aan de hand hiervan de meest geschikte vraagprijs adviseren.

3. Uw persoonlijk verkoopplan
Besluit u voor Vos Makelaars te kiezen, dan stellen wij een persoonlijk verkoopplan op, waarbij wij samen met u een optimale verkoopstrategie voor uw woning uitstippelen. Na goedkeuring van onze professionele fotoreportage en tekstvoorstellen zullen wij uw woning conform genoemd plan te koop aanbieden, waarbij in ieder geval het landelijke NVM-uitwisselingssysteem Tiara, Funda en onze eigen website www.vosmakelaardij.nl een rol spelen. Natuurlijk maken wij een fraaie, ingebonden presentatie van uw woning en dragen wij graag zorg voor een tuin-, balkon- of gevelbord.

4. Bezichtiging van de woning
Het spreekt vanzelf dat bezichtigingaanvragen voor uw woning snel gehonoreerd moeten worden en dat uw makelaar hierbij geen "9-tot- 5" mentaliteit mag hebben. Wij maken de aanvragen minimaal een dag te voren aan u kenbaar, leiden de aspirant-kopers op het afgesproken tijdstip rond en staan ze vakkundig te woord. Onze makelaar brengt zo spoedig mogelijk telefonisch verslag bij u uit.

5. Prijsonderhandeling en koopovereenkomst
Zodra er op uw woning geboden wordt, zullen wij in overleg met- en namens u de onderhandelingen voeren. Behalve de koopsom zijn uiteraard ook de aanvullende condities van groot belang. Indien een volledige overeenstemming wordt bereikt, zullen wij de gemaakte afspraken in de koopakte vastleggen, welke wij na bespreking en ondertekening door alle betrokken partijen aan de notaris zullen toezenden.

6. Notariële leveringsakte en afrekening
Na ontvangst van de notariële leveringsakte en afrekening zullen wij deze voor u controleren en uw eventuele vragen hieromtrent beantwoorden. Voorts maken wij een afspraak met u en de kopers voor de voorinspectie van uw woning.

7. Eigendomsoverdracht en sleuteloverdracht
Na de voorinspectie vergezellen wij u naar de notaris voor de notariële overdracht. Na ondertekening van de z.g. leveringsakte en overhandiging van de sleutels is uw verkooptransactie afgerond!